Panorama

Our team has designed a ground-up addition to Panorama’s existing Assisted Living buildings, as well as renovations to the aging Assisted Living spaces. The addition includes a new entry experience, dining venue and full-service kitchen, living room and social space, conference room, and activity room. The new dining venue, with a sophisticated natural palette, features ample light and direct connection to the outdoor garden & courtyard space beyond through the use of NanaWalls. Timeless finish selections throughout support continuity across the community, flexibility in future improvements, and added longevity as populations evolve. Central to the project’s interior design was a curated artwork collection, showcasing regional artists as well as imagery specific to the building’s home in the Pacific Northwest.

Stewardship and sustainable practices are central to the Panorama lifestyle and with that we have incorporated a number of design strategies including a solar array on the roof of the addition, the output of which is displayed for visitors and residents to see within the building’s living room. Biophilic design strategies are incorporated throughout the project. Expansive glazing maximizes natural light as well as views to the surrounding landscape while interior rooms flow onto outdoor patios, giving way to gardens and an expansive courtyard addition and pavilion, which are currently under construction.