Pacific Northwest Title Renovation

Our team designed a sophisticated renovation of Pacific Northwest Title’s office. This included space planning and selection of new surfaces and fixtures for their public-facing elevator lobby, reception and large conference room. The plan also focused on back of house, completely redesigning the kitchen, quiet rooms and office space. Maximizing daylight and views and using light woods and quartz, the space feels fresh and inviting.

The transition from reception to lobby is a maple-clad surround that creates a sense of arrival pair with felted-wool acoustical panels etched with the company’s mission.

The fully renovated kitchen earned the moniker “resort” and provides space with a variety of comfortable seating options for teams to congregate for potlucks or enjoy a cozy reading nook.